Arvosana

Erikoisuudet

  • 300€ kuluton laina
  • Plus-laina 5000€

Vieraile nyt

Hae lainaa

Ferratum - arvostelumme

Ferratum on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista. Ferratum on osa Ferratum Oyj-konsernia ja yritys on toiminut luotonantajana jo vuodesta 2010. Suosion syitä on monia. Ensinnäkin Ferratumin toiminta on erittäin vastuullista ja he pitävät huolta asiakkaistaan sekä heidän taloudellisesta tilanteestaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei lainaa myönnetä, mikäli hakijoiden taloudellinen tilanne ei sitä salli. Lisäksi lainan hakeminen ja takaisinmaksun suunnittelu tehdään yhdessä Ferratumin asiakaspalvelun kanssa, joten hakija on tietoinen kaikista lainan ottamiseen liittyvistä asioista.

Ferratumin lainatarjonta on monipuolisempi kuin monilla muilla rahoituspalveluilla, jotka useimmiten tarjoavat vain yhdenlaista lainaa. Ferratumilta voi hakea pientä pikalainaa, suurempaa joustoluottoa tai isoa lainaa elämäntilanteesta riippuen.

Miksi valita Ferratum?

Ferratumilta voi hakea nopeaa lainaa 50 ja 5000 euron väliltä. Lainat on jaettu kolmeen erilaiseen tyyppiin:

  • Pikavippi (koroton uusille asiakkaille) 50-300 euroa
  • Joustava laina 2000 euroon asti
  • Ferratum Plus-laina 2050-3000 euroa

Jokaiselle lainanhakijalle siis löytyy vastaus, olipa rahantarve minkälainen tahansa. Lainan hakeminen hoituu helposti netissä ja tarvittaessa Ferratumin asiakaspalvelu auttaa 24h vuorokaudessa. Vakuuksia ei tarvita suurillekaan lainoille ja mikäli takaisinmaksun kanssa on ongelmia, voi hakea Ferratumilta maksuvapaita kuukausia. Tässä vain muutama syy, miksi Ferratumilta lainaaminen on kannattava valinta. Lisäksi suomalaisten kokemukset Ferratumista ovat olleet positiivisia lähes aina.

Koroton laina uusille asiakkaille

Pikavippi sopii pienempien kulujen tai arkisten laskujen hoitamiseksi, silloin kun esimerkiksi palkka tai muut tulot eivät riitä. Ferratum on yksi harvoista lainan tarjoajista, joilla on tarjolla ilmainen pikavippi uusille asiakkaille. Jos et ole ennen hakenut lainaa Ferratumilta, voit saada 50-300 euron lainan täysin kuluttomana! Vaikka ottaisit ilmaisen pikalainan, sinun ei tarvitse sitoutua ottamaan lisää lainaa jälkeenpäin, eli tässä tarjouksessa ei todellakaan ole koiraa haudattuna.

Kuluton pikavippi on helppo saada; hae vippiä netissä Ferratumin sivuilla ja saat päätöksen lainasta heti! Pikavippi siirretään tilillesi välittömästi, mikäli lainahakemus hyväksytään. Laina tulee maksaa takaisin 7-30 vuorokaudessa. Laina todellakin on kuluton, mutta pikavippi tulee ehdottomasti maksaa takaisin ajoissa, sillä muuten lainaajalta peritään myöhästymiskulut.

Joustavaa luottoa aina kun tarvitset

Koska ilmainen pikavippi on tarkoitettu vain uusille Ferratumin asiakkaille, jo aikaisemmin Ferratumilta lainanneet henkilöt voivat ottaa joustavaa luottoa aina 2000 euroon asti. Luottopäätös annetaan välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen ja hakija saa lainan heti tilille. Luottosumman voi siirtää itselleen kerralla kokonaan tai pienemmissä erissä. Siirtoja voi tehdä ympäri vuorokauden ja Ferratumin kätevällä mobiilisovelluksella voit hoitaa rahansiirrot missä ja milloin tahansa.

Vaikka Joustava-luotto ei olekaan ilmainen toisin kuin ensimmäinen pikavippi, ovat Ferratum joustoluoton kulut alhaisemmat kuin monilla muilla lainayrityksillä. Luottotilin avaaminen ja tilinhoito ovat maksuttomia palveluita, joten lainaajan tarvitsee maksaa vain korko sekä 7,5% nostopalkkiot. Laina-aika on vähintään 3kk, mutta halutessaan takaisinmaksua voi venyttää aina 57 kuukauteen asti. Takaisinmaksusta sovitaan alustavat kuukausittaiset erät, mutta sen voi maksaa kokonaan pois myös sovittua aiemmin.

Plus-laina suurempiin hankintoihin

Ferratumin Plus-lainan avulla vauhditat kodin remonttia tai viet perheesi unelmalomalle. Tämä laina on nimittäin summaltaan suurempi kuin muut Ferratumin tarjoamat lainat, mutta ehdot ovat silti samat; vakuuksia ei tarvita, avaus- tai tilinhoitokuluja ei ole ja lainapäätöksen saa heti.

Plus-lainan summa vaihtelee 2050 ja 5000 euron välillä. Tämä on yksi suurimmista suomalaisten rahoituspalveluiden tarjoamista lainoista, joita voi saada ilman vakuuksia tai takaajia. Summan saa kokonaisuudessaan tilille heti lainan hyväksymisen jälkeen, olipa kellonaika mikä tahansa. Plus-lainan takaisinmaksuajan voi valita itse; 12, 24 tai 36 kuukautta. Lainan korko riippuu lainasummasta sekä takaisinmaksu ajasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuten jokainen vastuullinen lainan antaja, myös Ferratum edellyttää hakijoilta tiettyjä asioita. Pikalainaa ja joustoluottoa voivat hakea 20-vuotta täyttäneet henkilöt, mutta Plus-lainan ikäraja on vähintään 25 vuotta. Hakijoilta vaaditaan luottokelpoisuutta, joten mahdolliset maksuhäiriöt voivat estää lainan saamisen.

Lainaajilla tulee olla henkilökohtainen pankkitili sekä verkkopankki, sillä lainan hakemisen yhteydessä hakijan tulee varmistaa tietonsa verkkopankkitunnusten avulla.

Rahat tilille nopeasti

Ferratumilta saa nopeimmat lainat, sillä lainahakemukset käsitellään heti ja mikäli lainapäätös on myönteinen, rahat saa tilille heti. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse. Lainaa voi hakea 24h vuorokaudessa, eikä ajankohta vaikuta lainan saamisen nopeuteen.