Arvosana

Erikoisuudet

  • Kuluton ensilaina
  • Luottoa jopa 3000€

Vieraile nyt

Hae lainaa

Eurolimiitti - arvostelumme

Eurolimiitti tarjoaa sekä pieniä että hieman suurempiakin luottosummia. Tämä suomalainen lainapalvelu on toiminut rahoitusalalla jo vuodesta 2006 lähtien, sillä Eurolimiitti kuuluu suomalaisomisteiseen J.W.-Yhtiöt Oy:hyn. Kyseinen yritys on ollut peräti satojentuhansien suomalaisten valinta silloin, kun rahaa tarvitsee nopeasti. Eurolimiitin etuja ovat sen joustavuus ja läpinäkyvä toiminta. Lisäksi lainaajille annetaan erityisiä etuja, joita ei muilta lainayrityksiltä saa, kuten ilmainen ensilaina, maksuvapaat kuukaudet tai nostokuluttomat nostot. Ei siis liene ihmekään, että Eurolimiitti on ollut monen lainavertailun voittaja!

Miksi valita Eurolimiitti?

Jokainen Eurolimiitin hyväksymä asiakas saa itselleen 3000 euron luoton, jota ei kuitenkaan tarvitse käyttää kaikkea kerralla. Rahaa voi nostaa haluamansa summan 10 ja 3000 euron väliltä. Laina-aikaa voi valita 3kk, 56kk tai mitä tahansa siltä väliltä. VIP-asiakkaat tosin voivat saada luottoa jopa 4000 euroa. Voit lukea lisää VIP-asiakkuudesta alempana.

Ikinä ei tiedä, milloin yllättävä rahantarve tulee eteen. Jos esimerkiksi auto hajoaa keskelle tietä tai pyykinpesukone päättää lopettaa toimimasta, voivat uudet hankinnat tehdä liian suuren loven lompakkoon. Kun Eurolimiitti myöntää luottoa, rahaa voi nostaa aina silloin kun sitä tarvitsee. Nostoissa ei ole rajoituksia, vaan voit siirtää rahaa luottotililtä itsellesi vaikkapa useamman kerran päivässä!

Muihin lainayrityksiin verrattuna Eurolimiitti on vertailujen mukaan parempi valinta monestakin syystä. Ensinnäkin kuukausikorko on etenkin pikavippien tarjoajiin verrattuna paljon alhaisempi, vaikka luottoraja on korkeampi. Minimilyhennys on pienempi kuin muilla. Lisäksi joustava takaisinmaksu (3 maksuvapaata kuukautta vuodessa) ja piilokulujen olemattomuus tekevät Eurolimiitistä ensiluokkaisen vaihtoehdon.

Ensimmäinen laina on ilmainen

Eurolimiitillä on uusille asiakkaille aivan erityinen tarjous. Ensimmäistä kertaa lainaavat saavat nimittäin kuluttoman ensilainan aina 500 euroon asti! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että uudelle asiakkaalle myönnetään 3000 euron kulutusluotto-tili, mutta ensimmäinen nosto on täysin kuluton aina 500 euroon saakka. Sinun tulee kuitenkin maksaa summa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, sillä muuten summaan lisätään maksumuistutus.

Jos haluat käyttää enemmän kuin 500 euroa ensimmäisestä luottosummastasi, ylimenevästä lainasta peritään normaalit kulut.

Laina heti tilille

Lainan saamisen nopeus on useimmille hakijoille tärkeää. Välitön laina on nimittäin suurin syy sille, miksi lainaaja ei käänny tavallisen pankin puoleen laina-asioissa. Lainapalvelut nimittäin antavat rahaa heti tilille ja monissa tapauksissa ilman vakuuksia tai aikaavieviä lisäselvityksiä. Näin toimii myös Eurolimiitti.

Voit hakea lainaa netissä Eurolimiitin sivuilla. Hakemuksen täyttäminen hoituu muutamassa minuutissa ja hakija saa tiedon päätöksestä tekstiviestillä. Siksi on tärkeää, että hakijalla on toimiva suomalainen puhelinliittymä. Liittymäksi hyväksytään prepaid-liittymä tai salainen puhelinnumero.

Kun Eurolimiitti myöntää luoton ja hakija hyväksyy sen, rahan siirtämisen voi tehdä heti. Luottoa voi siirtää omalle tililleen joko Eurolimiitin online-palvelussa tai nopeasti tekstiviestillä. Jos sinulla on pankkitili Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Säästöpankissa, POP:ssa tai S-Pankissa, saat lainasumman tilillesi välittömästi. Muussa tapauksessa siirto voi viedä parikin pankkipäivää. Siirrot käsitellään Eurolimiitin asiakaspalvelun aukioloaikoina eli jokaisena viikonpäivänä klo 8-22 aikana.

Kuka voi hakea lainaa Eurolimiitiltä?

Lainaa myönnetään 21-70 -vuotiaille luottokelpoisille henkilöille, joilla on Suomen kansalaisuus sekä pysyvä osoite Suomessa. Lisäksi vaaditaan jo mainittu matkapuhelinliittymä luoton siirtämisen varmistamiseksi. Hakijan tulee todistaa taloudellinen tilanteensa lähettämällä Eurolimiitille kopio joka palkkatositteesta tai tiliotteesta.

Hakijalla on oikeus peruuttaa tehty lainasopimus kahden viikon sisällä sopimuksen solmimisesta. Peruuttamisilmoitus tulee toimittaa Eurolimiitille mahdollisimman pian peruuttamispäätöksen tekemisestä.

Erityispalvelua Eurolimiitin VIP-asiakkaille

Eurolimiitti myöntää VIP-asiakkuuksia lainaajille, jotka ovat hoitaneet luottoon liittyvät asiansa moitteettomasti riittävän kauan. VIP-asiakkaat voivat nostaa luottorajaa jopa 4000 euroon, eikä vakuuksia vaadita. Luoton ehdot ovat samat kuin muillekin asiakkaille, eli VIP-asiakas voi nostaa luottoa tililleen aina kun sitä tarvitsee ja maksaa luoton takaisin valitsemallaan aikataululla.