Lainaa ilman korkoa

Jaa

Nykyään on mahdollista saada lainaa ilman korkoa, mutta miten näitä ilmaisia vippejä sitten voi saada? Kyseessä on vielä suhteellisen uusi ilmiö, sillä ilmaista lainaa ilmestyi markkinoille vasta kun kilpailu lainanhakijoista koveni muutama vuosi sitten. Nykyään lainojen tarjoajia on niin monta, että he haluavat erottua joukosta – ja mikäpä olisikaan parempi tapa kuin nopea laina ilman korkoa?

Lainan ottajilla on suotuisat oltavat, sillä he voivat kaikessa rauhassa vertailla lainoja ja valita vain parhaat päältä. Ilmainen vippi ei kuitenkaan ole jokaisen firman valikoimassa ja lainan ottamiseen liittyy tiettyjä ehtoja. Siksi olemme koonneet alle lisätietoa korottomista lainoista, niiden tarjoajista sekä takaisinmaksun ehdoista, jotta sinä voit hankkia rahaa nopeasti ja täysin ilmaiseksi mihin tahansa sitä tarvitsetkin.

Mistä saa korotonta lainaa?

Moni suomalainen pikalaina yritys antaa lainaa ilman korkoa, mutta tietyin rajoituksin. Nopein tapa löytää ilmaista lainaa antava lainafirma on vertailla eri lainatarjouksia sivustollamme lukemalla yritysten arvosteluja ja muiden kokemuksia kyseisistä yrityksistä. Jokainen listaamamme lainanantaja on turvallinen ja luotettava, joten voit olla varma, ettei ikäviä yllätyksiä tule.

Kun rahan tarve on akuutti, voi ihminen kääntyä epämääräisten tahojen puoleen lainan takia. Lainaaminen epäluotettavalta yritykseltä voi kuitenkin aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä, joten emme suosittele lainan hakemista firmoilta, jotka pimittävät tietoa tai lupailevat liikoja. Koroton laina toki voi kuulostaa uskomattomalta, mutta hyvätasoiset lainayritykset tarjoavat niitä yleensä vain uusille asiakkaille toivoen, että sama asiakas palaa hyvän palvelun takia lainaamaan myös uudelleen.

Kuinka toimii laina ilman korkoa?

Koroton laina on yksi selkeimmistä lainavaihtoehdoista, sillä se on juuri sitä, miltä kuulostaakin; ilmainen ensilaina ilman korkoa. Eli jos lainaat esimerkiksi 200 euroa, sinun tarvitsee maksaa takaisin vain 200 euroa. Monella varmasti herää kysymys siitä, miten yritys sitten hankkii tuottoa. Ilmainen laina on kuitenkin vain yksi näiden yritysten lainatyypeistä. Tuottoa syntyy siis muillakin tavoin. Kyseessä on kuitenkin sen verran toimiva bisnes, että yrityksillä on varaa antaa lainaa ilmaiseksi. Siksi lainan ottajien kannattaa ottaa kaikki hyöty irti!

Korottoman lainan hakeminen toimii aivan kuten tavallisen pikalainan hakeminen. Sinun tarvitsee vain valita yritys, jonka valikoimasta kyseinen laina löytyy. Jos tarjous on rajoitettu vain ensimmäistä kertaa lainaaville, tarkista, oletko lainannut kyseisestä firmasta rahaa ennen. Mikäli et ole, olet oikeutettu korottomaan ensilainaan.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja useimmiten vaaditaan myös suomalainen verkkopankki ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Hakemuksen voi jättää netissä, minkä jälkeen se tarkistetaan ja päätös annetaan jopa muutamassa minuutissa, eli on mahdollista saada koroton laina heti tilille.

Jotta laina todella on koroton eikä lisäkustannuksia tule, on ehdottoman tärkeää maksaa laina ajoissa takaisin. Muuten korkoa peritään jopa koko ajalta, joten kustannukset voivat kasvaa suuriksi. Mieti siis ajoissa mahdollinen takaisinmaksusuunnitelma tai budjetoi menojasi etukäteen, jotta takaisinmaksu onnistuu määräpäivään mennessä.

Onko koroton laina hyvä idea?

Jos vertaa lainoja yleisesti, laina ilman korkoa on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Kyseessä on nopea tapa saada rahaa, eikä lainan ottamisesta koidu lainkaan lisäkustannuksia – mikä siis voisi mennä pieleen? Ainoa kompastuskivi voi olla takaisinmaksun myöhästyminen, mikä saattaa aiheuttaa jopa moninkertaiset lisämaksut korkojen ja palvelumaksujen takia. Tarkemmat ehdot kannattaa tarkistaa yrityksen sivuilta tai asiakaspalvelusta ennen lainan hakemista. Kukaan ei varmasti tahallaan jätä lainaa maksamatta, mutta ikinä ei tiedä, milloin taloudellinen tilanne muuttuu arvaamatta.

Korottoman lainan takaisinmaksu

Yleensä korottoman pikavipin maksuaika on 14-30 vuorokautta. Halutessaan lainan voi tietysti maksaa takaisin jo ennen eräpäivää ilman lisäkuluja. Lainan voi maksaa takaisin lainanantajalta saadun laskun avulla, eli voit maksaa lainan takaisin verkkopankissa, maksuautomaatilla tai vierailemassa pankin konttorissa. Tarvitset vain laskun viitenumeron, tarkan maksusumman sekä vastaanottajan tilinumeron. Takaisinmaksusta jää kuitti, jonka avulla voit tarvittaessa todistaa maksaneesi summan ajoissa.