Arvosana

Erikoisuudet

  • Luottoa jopa 2100€
  • Luottopäätös hetkessä

Vieraile nyt

Hae lainaa

Fleksiluotto - arvostelumme

Fleksiluotto on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustavaa luottoa nopeasti ja edullisesti. Voit hakea jopa 2100 euroa luottoa ja nostaa sitä itsellesi tarpeidesi mukaan. Mikä parasta, maksat kulut ja korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut. Voit siis ottaa lainaa pahan päivän varalta ja mikäli et tarvitsekaan rahaa, voit palauttaa summan takaisin. Halutessasi voit nostaa rahan uudelleen, mikäli olet maksanut summan jo takaisin.

Nopea lainaaminen on helppoa Fleksiluoton ansiosta. Hakijalle annetaan paljon valinnanvaraa, sillä lainan ottaja voi itse päättää takaisinmaksun aikataulusta. Fleksiluoton toiminta on rehellistä ja luotettavaa, eikä piileviä kuluja ilmesty missään vaiheessa lainaprosessia. Kaiken lisäksi Fleksiluoton asiakaspalvelu auttaa niin lainan ottaneita kuin vasta sitä harkitseviakin ihmisiä kaikin tavoin. Voit ottaa heihin yhteyttä esimerkiksi sivuston chat-palvelun kautta tai sähköpostilla.

Fleksiluotto auttaa joka tilanteessa

Kulutusluotto on hyvin erilainen tapa lainata rahaa nopeasti verrattuna perinteisiin pikavippeihin. Luottoa ottaessa lainaajalle avataan oma Fleksiluotto-tili, josta voi nostaa rahaa nopeasti aina kun sitä tarvitsee; laskujen maksamiseen, kodinkoneiden uusimiseen tai vaikkapa juhlia varten – päätät itse, mihin rahat kulutat. Luottoa myönnetään 100-2100 euroa. Luottotilin hoitamista varten sinulle luodaan oma profiili Fleksiluoton sivuille. Kirjautumalla profiilillasi sisään omalle tilillesi voit siirtää rahaa pankkitilillesi sekä valvoa luoton käyttöä yleisesti.

Yksinkertainen tili on hyvin helppokäyttöinen. Luottotilin avaaminen ja luoton hakeminen netistä on täysin ilmaista. Ensimmäiset lainaajalta vaadittavat kulut ovat 11%  nostokulut, jotka peritään nostojen yhteydessä. Kiinteiden nostokulujen hyvä puoli on se, että kulut pysyvät samoina, teitpä sitten yhden suuren tai useamman pienemmän noston. Nostokulujen lisäksi peritään tietenkin korkoa, jonka Fleksiluotto ilmoittaa lainapäätöksen yhteydessä.

Fleksiluotolta laina heti tilille?

Fleksiluotolta saa lainaa erittäin nopeasti. Lainahakemus käsitellään lähes välittömästi ja hakijalle ilmoitetaan päätöksestä henkilökohtaisesti. Kun laina myönnetään ja luottotili avataan, lainaaja voi siirtää luottotililtä rahaa pankkitililleen jopa 15 minuutissa. Nostot kannattaa kuitenkin tehdä silloin, kun Fleksiluoton asiakaspalvelu on avoinna. Näin voit olla varma, että nosto käsitellään nopeasti.

Fleksiluotto siirtää rahaa lainaajalle viivyttelemättä melkeinpä kaikille tileille, mutta POP-pankin tai Ålandsbankenin pankkitileille siirrettäessä käsittelyssä voi mennä 1-2 vuorokautta. Viive johtuu puhtaasti siitä, ettei Fleksiluotto tee suoraa yhteistyötä kyseisten pankkien kanssa. Mikäli lainanantajalla on tili samassa pankissa kuin lainanottajalla, lainan saaminen on huomattavasti nopeampaa.

Kuka voi hakea lainaa Fleksiluotolta?

Lainaa haetaan kätevästi netissä Fleksiluoton kotisivuilla. Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Fleksiluotto myöntää lainaa Suomen kansalaisille, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita. Lainan nostoa varten vaaditaan myös suomalainen pankkitili. Lisäksi lainan hyväksymistä varten lainaajien tulee tunnistaututua Tupas-palvelun avulla, yleensä sitä varten riittävät verkkopankin tunnukset.

Fleksiluotto on vastuullinen lainanantaja. Siksi lainaajien on mahdollista hakea itselleen lainakieltoa, jonka kesto on elinikäinen. Voit lähettää Fleksiluotolle kirjallisen hakemuksen lainakiellosta ja se käsitellään välittömästi, minkä jälkeen Fleksiluotto ilmoittaa sinulle kiellon vahvistamisesta.

Joustava takaisinmaksu

Pikalainan takaisinmaksu herättää kysymyksiä, sillä moni lainanhakija pelkää piilokuluja tai muita lisäkustannuksia, joista ilmoitetaan vasta kun maksun aika on tullut. Fleksiluoton kanssa asia on toisin; kaikki kulut ilmoitetaan etukäteen. Maksuaikataulun voi itse suunnitella etukäteen. Luoton voi  maksaa takaisin joko kuukausittaisissa erissä tai maksamalla koko summan kerralla pois. Jos valitsee kuukausittaiset erät, voi lainaa lyhentää maksamalla ylimääräistä aina kun taloudellinen tilanne siihen antaa mahdollisuuden.