Arvosana

Erikoisuudet

  • Jopa 50 000 € laina
  • Useita eri lainatarjouksia

Vieraile nyt

Hae lainaa

Lainaa24 - arvostelumme

Lainaa24 on uudenlainen lainojen välityspalvelu. Voit nimittäin yhdellä hakemuksella saada useampia tarjouksia ja valita parhaat päältä! Lainatarjoukset haetaan pankeilta ja muilta rahoituspalveluilta, jotta sinä saat mahdollisimman kattavan valikoiman lainoja eri koroilla ja ehdoilla. Palvelu ja lainan hakeminen on maksutonta, joten siksi kannattaa varmuuden vuoksi kilpailuttaa lainat Lainaa24-palvelun avulla ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. Lisäksi tämän yrityksen täysin läpinäkyvä toimintaa tekee lainaprosessista reilua aina hakemisesta takaisinmaksuun asti.

Miksi valita Lainaa24?

Lainaa24.fi on erinomainen valinta, kun et ole vielä löytänyt sopivaa lainantarjoajaa. Saat useita erilaisia vaihtoehtoja eri tahoilta, joten voit rauhassa katsastaa lainat ja valita itsellesi sopivan. Lainaa voi hakea 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka, eikä vakuuksia vaadita. Maksuaikaa annetaan aina 12 vuoteen asti. Lainaa24 sivuilla on suuntaa antava lainalaskuri, josta näkyvät esimerkit lainoihin liittyvistä kustannuksista. Todelliset kulut ja korkojen suuruudet saat tietää lainahakemuksen jättämisen jälkeen, kun Lainaa24 lähettää sinulle eri lainojen tiedot.

Lainan hakeminen ja kaikki Lainaa24 palvelut ovat hakijoille täysin ilmaisia. Lainan hakemiseen ei siis kuulu palvelumaksuja. Lainoissa ei välttämättä ole tilinhoitomaksuja tai aloituskuluja, lainanantajasta riippuen. Kaikki kustannukset ja kulujen tiedot ilmoitetaan lainanhakijalle jo ennen kuin laina hyväksytään. Näin hakija voi punnita kaikki vaihtoehdot ja valita halvimman vaihtoehdon.

Lainaa24 nopeat lainat

Muihin lainapalveluihin verrattuna Lainaa24-sivuston toiminta on hyvin nopeaa. Kun jätät lainahakemuksen, sinulle lähetetään lainatarjoukset usein jo saman päivän aikana. Kun teet päätöksesi ja valitset lainan, tulee laina heti tilille tai viimeistään muutaman päivän kuluessa.

Lainaa24 todella ymmärtää, kuinka tärkeää lainan saaminen nopeasti on. Elämässä tulee monia tilanteita, joissa rahaa tarvitaan nopeasti; esimerkiksi auto hajoaa tai yllättävä lasku ilmestyy postiluukusta. Ymmärrettävästi kaikilla ei ole varaa säästää pahan päivän varalta, vaikka tuloja olisikin. Siksi lainan hakeminen niitä tarjoavalta yritykseltä on yhä suositumpi vaihtoehto sen sijaan, että kääntyisi läheisten puoleen. Lainaa voi nykyään saada hyvin edullisesti ja mikäli sen maksaa takaisin ajallaan, ei lisäkuluja synny.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea Lainaa24-palvelun kautta, mikäli hakija on vähintään 20 vuotta täyttänyt maksuhäiriötön henkilö, jolla on vakinainen asuinpaikka Suomessa. Hakijoilta vaaditaan myös tiettyjä tuloja, eli hakijalla tulee olla vähintään 7200 euron vuositulot. Tuloiksi lasketaan palkka sekä eläke-etuudet. Lainan hakeminen ei kuitenkaan edellytä vakuuksia, eli et tarvitse omaisuutta tai muita henkilöitä takaamaan lainaa.

Lainan hakeminen tehdään yleensä yksin, mutta Lainaa24 tarjoaa lainaa ihmisille, jotka haluavat hakea lainaa yhdessä. Itse asiassa lainan yhteishaku toisen henkilön (perheenjäsen tai puoliso) kanssa on parempi vaihtoehto; mahdollisuudet saada laina ovat usein paremmat kun hakijoita on kaksi. Lisäksi lainan korot ja hoitokulut ovat monessa tapauksessa matalammat.

Lainojen yhdistäminen helppoa Lainaa24.fi:n avulla

Jos sinulla on jo useampi laina maksettavana, voi lainojen yhdistäminen olla hyvä idea. Voit siis hakea yhden suuremman lainan Lainaa24.fi kautta yhdeltä lainanantajalta ja maksaa kaikki aikaisemmat lainat pois. Näin sinulla on jäljellä vain yksi laina, jonka voit maksaa takaisin haluamallasi aikataululla. Kun pienemmät lainat on hoidettu pois alta, ei niistä kerry enää korkoa tai muita kuluja. Lisäksi saat mielenrauhaa, sillä sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainan tiedot. Lainaa24 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia lainojen yhdistämiseen. Asia kannattaa mainita jo hakemusta lähettäessä.